Meniu Principal

DEVA: Se lucrează la reabilitarea termică a blocului M2

Încă un bloc din municipiul Deva se află în plin proces de reabilitare termică.

 

Este vorba despre blocul M2 de pe Aleea Crizantemelor.

Lucrările de creștere a eficienței energetice a Blocului de locuințe M2 de pe Aleea Crizantemelor din municipiul Deva sunt în grafic.

 

S-au executat parțial lucrări la tâmplăria în spațiile comune și locuințe individuale, izolare termică a pereților exteriori, lucrări de reparații la logii și balcoane, lucrări conexe comune, deviere instalație gaze joasă presiune.

 

Prin realizarea lucrărilor de creștere a eficienței energetice, la finalul implementării proiectului, blocul de locuințe M2 Aleea Crizantemelor și cele 66 apartamente aferente vor avea o clasificare mai bună a consumului de energie și implicit cheltuieli mai mici cu facturile. Valoarea totală a proiectului este de 2.500.250,20 lei (peste 500 mii euro).

În 2015 au fost finalizate și lucrările de creștere a eficienței energetice la blocul vecin – M3.

Urmează în cel mai scurt timp și reabilitarea termică a  blocului de locuințe M1 de pe Aleea Crizantemelor. Reamintim faptul că pentru a reabilita termic un bloc, asociațiile de proprietari trebuie să se înscrie în programul de finanțare destinat creșterii eficienței energetice a blocurilor de locuit.

Detalii pot primi de la Serviciul Programe Dezvoltare din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

Persoane de contact: Marineta Popovici, Mariana Miha și Dorina Popoviciu, telefon 0254.233800 și e-mail: programe.dezvoltare@primariadeva.ro

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva« (Stirea anterioara)