Meniu Principal

Deva: investiții în infrastructura educațională

Consilierii locali au aprobat în ședința de astăzi, studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: „Spațiu de joacă exterior amenajat” aparținând Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria”, str. Gheorghe Barițiu nr. 2, municipiul Deva, județul Hunedoara.

Prin finanțarea acestei investiții se realizează un spațiu de joacă de aproape 288 mp, în incinta curții internatului colegiului, spațiu necesar grădiniței care aparține Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria”.

Spațiul de joacă va avea montat și mobilier pentru copii (măsuțe, scaune) dar și echipamente (balansoar, căsuțe în formă de ciupercă, carusel rotativ, figurine cu arc etc.). Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii școlare face parte din planul de creștere a calității actului educațional. Educația influențează dezvoltarea unei comunități.

Prin dotarea și modernizarea instituțiilor de învățământ, administrația publică locală investește într-un sistem cu toate facilitățile unei instituții de nivel european. Copiii noștri merită toate condițiile unui act educațional de calitate.

Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva