Meniu Principal

DENSUȘ: Vă invit pe toți să vă alăturați acestui proiect!

Final de campanie electorală, cu bune și cu rele, cu trădări și de cealaltă parte, cu sustinerea unor persoane mult mai valoroase, cu noroi aruncat de contacandidat și cu parfum împrăștiat în jurul meu de oamenii de bună credință ai comunei, cu minciuni și defăimare la care dumneavoastră, cetățenii ai frumoasei noaste comune, ați răspuns încurajându-mă și manifestându-vă starea de multumire și recunostință în dreptul meu.
Din acestă campaniei pot să vă spun că ies mult mai înțelept, cu o capacitate de discernământ mult mai mare a adevăratelor valori, cu entuziasm și o deteminare suplimentară să duc mai departe procesul de dezvoltare a comunei noastre.
Am simtit zilele acestea că oricât ar fi de greu, pentru Densuș și oamenii de aici merită să lupti și să mergi mai departe. Eu nu v-am spus în acestă campanie ca „sunt cel mai bun”, cu siguranță sunt persone mai valoroase, dar cu siguranță pot afirma și susține că împreună cu dumneavoastră, cu oamenii de bună credință ai acestei comunități, SUNTEM CEI MAI BUNI!
Vă invit pe toți să vă alăturați acestui proiect pentru Densuș.
Ideile dumneavoastră și problemele identificate cu ocazia întâlnirilor din acestă campanie electorală m-au însuflețit și luminat în felul în care o să decurgă lucrurile în următorul mandat. Nu o să mă mai bazez pe ajutorul unui grup de oameni din jurul meu, ci o să am ca și sfătuitor întreaga comunitate locală iar pe acestă cale vă anunț încă de pe acum că o să avem întruniri consultative în fiecare sat.
În continuare vă asigur de toată bună mea credință, de faptul că o să rămân același om simplu, aplecat înspre nevoile dumneavoastră, un om care își pune tot sufletul și toată energia în tot ceea ce înseamnă Densuș, un om care și greșește dar care are capacitatea să se îndrepte și să meargă mai departe.
Tuturor vă mulțumesc pentru susține, pentru înțelegere, pentru ideei,chiar și pentru criticile de bună credință care m-au deșteptat și am văzut apoi lucrurile altfel.
Mulțumesc și președintelui, actual și viitor, al Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu NISTOR pentru toată susținerea și ajutorul pe care ni la acordat și o să îl mai acorde pentru Densuș și în noul mandat.
Duminică vă astept pe toți la vot!
Dumnezeu să binecuvinteze Densușul!

 

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Hunedoara  Cod Mandatar Financiar: 21240002

Executat de SC MIDAS MEDIA SRL