Meniu Principal

De sărbători, Ciolacu va face pe bradu’, Turcan pe capra și Iohannis va plimba ursu’

Ordonanța de urgență care le interzice primarilor să mai aprindă luminițele în târgurile de Crăciun, a fost îndelung dezbătută în Guvern și în Consiliul Suprem de Apărare al Țării (CSAT).

Surse bine dezinformate din Guvern ne-au șoptit vorbe din stenograma discuțiilor:

Domnilor, le-a zis Ciolacu miniștrilor, m-am socotit și am ajuns la următoarea concluzie. Rotativa PSD-PNL a dat românilor numai… pe creștere: S-au majorat impozitele pe salarii și pe profit. S-au majorat ratele la bănci! Am crescut prețul la energie, la combustibil, la gaz și așa mai departe. Deci totul a fost pe creștere! Românii mulțumiți, guvernare excepțională, rezultate excepționale! Nu ne-a mai rămas decât să …stingem lumina!

Tocmai de aceea, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă propun să formăm o echipă de urlători, să fim așa mai pe tradițional. Să se bucure tot românul…Să răsune valea, cum spuneau înaintașii noștri, socialiștii de rit vechi!

Am fost să discut această idee și în CSAT, cu domnul președinte Iohannis și a fost foarte încântat.

Vă spun că n-am apucat să deschis gura…președintele, știa deja. Cred că îl informaseră serviciile. Doar ce m-a văzut și m-a luat din scurt: Marcele, plimbă ursul! Sincer, eu doream să-i propun să vină cu capra. S-o plimbe pe Carmen, cum ar veni, dar dacă domnul președinte a zis că plimbă ursu’, eu zic că-i bine și așa. O primă confuzie după discuția purtată în CSAT cu domnul președinte, este că, în formația de urlători, Iohannis o să plimbe ursu’! Deci, domnilor miniștrii, a concluzionat Ciolacu, eu voi face pe bradu’ iar președintele v-a plimba ursu’. Dar pentru ca echipa de urători să fie completă avem nevoie și de o capră.

N-a apucat să termine Ciolacu fraza, ne-au spus sursele, că ministrul Culturii, Raluca Turcan a sărit ca arsă! Domnu’ premier, eu de când a intrat politica în mine, am umblat numai cu capra. Deci mă calific pentru capră în formația de urlători. În acest sens am pregătit și un moment dedicat caprei. Ascultați aici, urlătură!

Sunt capra de la Cultură / Țara e pe arătură / Rotativa e pe val / Iar am dat de cașcaval

Și la anu’ care vine / Ne urăm numai de bine / Să votați cu rotativa / Că se-anunță frate criza!

S-avem mese-n belșugate / Să ne cotizați de toate / Asta este România

S-a gătat cu șmecheria!

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!