Meniu Principal

DE HALLOWEEN: În comuna Bucureșci va fi simulat un blackout

Pentru că se preconizează multă indisciplină din partea cetățenilor la alegerile locale de anul viitor, primarul comunei Bucureșci vrea să simuleze un blackout în toate satele din comună. Să fie așa, în scop preventiv și de veșnică pomenire, în memoria anului 2014, când pentru indisciplină la vot două sate rămâneau fără curent electric.

S-avem Haloinul nost’, lung cât e o zi de post!

Surse bine dezinformate din primărie, spun că manifestarea de la 1 noiembrie se dorește a fi una în ton cu sărbătoarea de Halloween, menită să-i bage bine de tot în spărieți pe cetățeni. Evenimentul va avea ca temă de inspirație filmul american  ”Știu ce-ai făcut astă-vară”, adaptat specificului local, consemnat și patentat în anul 2014, respectiv: ” Știu ce-ați votat în 2014″

Același surse spun că a fost tipărit deja afișul promotional al evenimentului de băgat spaima-n oase.

“Materialele promoționale nu ne-au costat nimic. Am luat afișele electorale cu domnu’ primar, de acum trei ani, iar primarul a scris cu pixul următorul mesaj:  Că cum votați ca comună, că cum vă tai curentu’”, a declarat unul dintre dezinformatori.

O întâmplare care dacă n-ar fi nu s-ar povesti

În data de 6 noiembrie 2014, după alegerile prezidențiale două sate din comuna Bucureșci, respectiv Rovina şi Merişor erau lăsate fără curent electric. Cetățenii acuzau atunci că, primarul Mircea Ghilean ar fi stat în spatele acestei “operațiuni” fiind supărat că oamenii nu au votat candidatul la alegerile prezidențiale susținut de PNL. La aceea dată primarul spunea că așa se obișnuiește în comună, pentru a face economie.

Nu știm dacă operațiunea a mai avut loc și în celelalte sate, după cum declara primarul, dar la cum bate vântul prin comună nu-i exclus ca anul viitor, așa în scop preventiv, să le vină rândul la toți. Asta dacă va mai exista „veață” după alegeri și va mai avea acces la „contoarele” cetățenilor.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!« (Stirea anterioara)