Meniu Principal

Curs gratuit la biblioteca județeană

Cursul – Manager de proiect – este gratuit şi autorizat de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților

 Ieri, în cadrul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, a început cursul – Manager de proiect – (COR 242101) pentru o nouă serie de cursanţi (19.07.2021- 30.07.2021). Cursul este gratuit şi autorizat de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, iar cursanţii vor primi certificat de absolvire eliberat sub egida Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Muncii și Protecției.

 Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva își adaptează activitățile în funcție de necesitățile unor categorii tot mai largi de utilizatori. De aceea, biblioteca noastră organizează o serie de evenimente și oferă cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii noștri utilizatori, pe care îi invităm să ia parte la acestea.

Pe lângă serviciile cu care ne-am obișnuit utilizatorii (împrumut de cărți pentru copii și adulți în limba română și în limbi străine; împrumut de CD-uri cu muzică și DVD-uri cu desene animate, filme artistice și documentare; accesul la presa locală și națională; consultarea legislației la zi; bibliografii la cerere și acces la internet), în perioada care urmează vom organiza și cursuri gratuite destinate utilizatorilor.

Manager,

Ioan Sebastian Bara

 (Stirea urmatoare) »