Meniu Principal

Cupei Cartierelor la Fotbal Deva – Ediția I

Primăria Municipiului Deva și Clubul Sportiv Municipal Deva organizează prima ediție a Cupei Cartierelor la Fotbal.

Competiția se va desfășura în perioada 8-19 august 2022. Meciurile se vor disputa pe terenurile sintetice de fotbal din municipiul Deva.

Cupa Cartierelor la Fotbal se organizează cu echipe constituite din rândul locuitorilor municipiului Deva și a localităților componente.

Au drept de joc persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani (la data înscrierii în competiție) și au domiciliul/reședința (obținută până la data de 22 iulie 2022) pe raza municipiului Deva sau în localitățile componente. Pot participa în competiție atât jucători legitimați, cât și jucători nelegitimați.

Termenul de înscriere în competiție este 5 august 2022, ora 15:00. Formularul de înscriere se regăsește în anexa 1 din regulament.

Regulamentul competiției poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Deva, accesând link-ul: https://www.primariadeva.ro/index.php/informatii_publice/anunt/2028

Denumirea echipei trebuie obligatoriu să cuprindă numele cartierului/localității componente pe care îl/o reprezintă.

Înscrierea și participarea la competiție este gratuită.

 Cererea de înscriere se va depune la sediul CSM Deva, Piața Victoriei, nr. 7 (clădirea Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, etaj 2), de luni până vineri, între orele 9:00-15:00 sau poate fi trimisă pe adresa de e-mail: clubsportivmunicipaldeva@gmail.com.

Pentru detalii și informații suplimentare puteți suna la telefon: 0721258855. Acest eveniment își dorește să promoveze mișcarea și sportul în rândul locuitorilor municipiului Deva și spiritul de echipă. Vă așteptăm să vă înscrieți în număr cât mai mare la Cupa Cartierelor la Fotbal Deva – ediția I!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva(Stirea urmatoare) »