Meniu Principal

Cristian Resmeriță: Timpul de funcționare al Termocentralei Paroșeni a scăzut la o zi pe săptămână

Invitat la postul local de televiziune Mondo TV, senatorul Cristian Resmeriță a făcut unele declarații cu privire la Complexul Energetic Valea Jiului(CEVJ). În opinia senatorului, liberalii aflați la conducerea complexului au încercat să manipuleze opinia publică cu privire la timpii de funcționare ai Termocentralei Paroșeni. De asemnea, senatorul Resmeriță le atrage atenția celor care conduc acest complex energetic să gestioneze cu atenție cele peste 70 de milioane de euro primite de la Guvern.

”La acest moment, Guvernul Ciolacu a mai acordat 350 de milioane de lei complexului. Deci, să înțeleagă lumea, sunt peste 70 de milioane de euro. Îmi doresc ca cei care conduc complexul să-l conducă, nu ca și un om care câștigă la LOTO, se trezește cu foarte mulți bani în buzunar și începe să-i risipească”, a spus senatorul, Resmeriță.

Termocentrala Paroșeni funcționează cinci zile în cinci săptămâni

În funcționarea complexului nu s-a schimbat nimic. S-a încercat o chestiune de imagine. Până în momentul în care era Cristian Roșu, administrator special, funcționau o zi, două pe săptămână, atât funcționa Paroșeniul. Acum, au zis domnule, am funcționat cinci zile. Nu-i adevărat! Pentru că înainte funcționau două zile pe săptămână, deci opt zile pe lună. În momentul de față, Paroșeniul funcționează cinci zile legate, dar cinci zile în cinci săptămâni. Deci a scăzut timpul de funcționare al Termocentralei Paroșeni, de la două zile pe săptămână la o zi. Numai că le-au legat pe cele cinci și au făcut o mare știre din asta. Deci faptul că aruncăm niște vorbe cum că avem performanță, nu este de ajuns. Îi rog să fie foarte atenți cum se cheltuiesc banii. Eu, nu am niciun atribut, nu am nicio implicare”, a subliniat senatorul.