Meniu Principal

Consumabile IT pentru cabinetele medicale din școli și grădinițe

Direcția de Asistență Socială a semnat, miercuri, 7 septembrie 2022, contractul pentru furnizarea de consumabile pentru echipamentele IT aflate în dotarea cabinetelor medicale școlare din municipiul Deva.

Obiectul contractului: furnizarea a 6 tipuri de consumabile IT pentru cabinetele medicale din școli și grădinițe.

Informații cu privire la denumirea produselor, precum și cantitățile achiziționate pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Informații publice – Achiziții publice. Valoarea contractului: 1.155,50 lei – fără TVA, respectiv 1.375,05 lei – cu TVA.

Prețul contractului nu va suferi modificări sau ajustări și va fi suportat din bugetul local al Municipiului Deva.

Durata contractului: de la data semnării (7 septembrie 2022) până la data de 15 decembrie 2022.

Consumabilele pentru echipamentele IT din cabinetele medicale școlare vor fi furnizate de S.C. „Catem Store” S.R.L. Orăștie, județul Hunedoara și vor fi distribuite cabinetelor medicale școlare în luna septembrie 2022. Livrarea produselor se face pe bază de comandă scrisă, la sediul Direcției de Asistență Socială Deva. Anul trecut, 18 cabinete medicale care funcționează în școli și grădinițe din municipiul Deva au fost dotate, de către DAS Deva, cu echipamente IT, conform prevederilor Ordinului ministrului Sănătății și al ministrului Educației nr. 438/4629/2021 privind asigurarea asistenței medicale a preșcolarilor și elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar pentru menținerea stării de sănătate a colectivităților și pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

Direcția de Asistență Socială Deva