Meniu Principal

Consultare cu privire la drepturile acordate energeticienilor

Ieri, la inițiativa Prefectului Călin Petru Marian, a avut loc o întâlnire cu privire la drepturile pe care le au cetățenii care au lucrat în sistemul energetic.

La întâlnirea care a avut loc la sediul Complexului Energetic Hunedoara din Petroșani au participat directorul Executiv al Casei Județene de Pensii Marius Surgent, directorul executiv adjunct Ionel Ciobanu, directorul Complexului Energetic Hunedoara Cristian Roșu, reprezentanți ai sindicatului minerilor din Valea Jiului ”Muntele”, directorii minelor din Valea Jiului și directorul Termocentralei Paroșeni.

Discuțiile au fost axate pe tema adaptării legislației în vederea rezolvării problemelor care stau la baza emiterii deciziilor de pensii către energeticienii care îndeplinesc anumite condiții.

Prefectul Județului le-a transmis tuturor că rezolvarea problemelor energeticienilor reprezintă o chestiune de importanță majoră pentru el și va depune toate demersurile posibile pentru a le rezolva, astfel în urma acestei întâlniri va înainta către Guvern solicitările pentru rezolvarea problemei.