Meniu Principal

Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante

Direcția de Asistență Socială Deva organizează CONCURS pentru ocuparea a trei FUNCȚII PUBLICE de execuție vacante, în cadrul Serviciului Administrare Fond Locativ, Tehnic, astfel:

  •  1 post de consilier, clasa I, grad profesional superior – în cadrul Biroului Fond Locativ
  • 1 post de consilier, clasa I, grad profesional superior – în cadrul Biroului Administrare Exploatare Locuințe
  • 1 post de referent, clasa III, grad profesional superior – în cadrul Biroului Administrare Exploatare Locuințe

CONCURSUL se va desfășura după următorul PROGRAM:

  • 7 februarie 2022, ora 10:00 – proba scrisă, la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4)
  • interviul se va susține în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise
  • DOSARELE de înscriere la concurs se DEPUN până în data de 25 ianuarie 2022, la sediul Direcției de Asistență Socială Deva, Compartimentul Resurse Umane.

Condițiile de participare la concurs, actele necesare pentru dosarul de înscriere, bibliografia, tematica și atribuțiile prevăzute în fișa postului vacant sunt afișate și pot fi consultate la sediul Direcției de Asistență Socială Deva și pe site-ul Primăriei Municipiului Deva – www.primariadeva.ro, Secțiunea CARIERĂ – CONCURSURI / FORMULARE (link: http://www.primariadeva.ro/cariera/).

INFORMAȚII SUPLIMENTARE se pot obține la numărul de telefon 0755.878.705 (Compartiment Resurse Umane), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.