Meniu Principal

Coaliția anti-Simeria s-a „șters la fund” cu somația prefectului. Vorba aia: Legea suntem noi !!

Somați de Instituția Prefectului să respecte legea , consilierii locali ai orașului Simeria au respins și de această dată proiectul de Hotărâre ce viza organigrama primăriei. Mai exact, aceștia nu vor să accepte nici în „ruptul capului ” că postul de administrator public este vacant chiar dacă prefectul județului le-a atras atenția printr-o adresă oficială că trebuie să aprobe această organigramă în conformitate cu realitatea. Adică nu aveau altceva de făcut decât să constate realitatea ! De râsul curcilor este că și  consilierii locali ai PNL din Primăria Simeria, colegi de partid cu prefectul , au ignorat complet solicitarea Instituției Prefectului de a respecta legea. Ședința de consiliul local a avut loc astăzi.

S-au întâlnit cu prefectul dar …degeaba

Interesant este că tot astăzi, prefectul județului s-a întâlnit cu această coaliție anti-Simeria . Ce au înțeles consilierii locali prezenți de față la discuție, nu știm, cert însă este că s-au întâlnit. Și cam atât… După această întâlnire prefectul județului a emis un comunicat din care vă prezentăm câteva idei: “Atât eu, cât și consilierii locali, suntem persoane plătite din bani publici, iar eu am obligația de a asigura un climat social echilibrat, la nivelul întregului județ. Este foarte important ca cetățenii să nu sufere din cauza unor probleme administrative generate la nivelul intern al unei instituții. Depunem eforturi pentru a calma spiritele și ne străduim să găsim cele mai bune soluții, însă după cum este foarte bine cunoscut, soluția se regăsește în mâna primarului. Nu accept să se polarizeze în media locală și în cea națională ideea că primarul a decis să ia aceste acțiuni deoarece funcționarii primăriei nu își fac treaba sau că în Instituția Prefectului – Județul Hunedoara se ridiculizează acțiunile funcționarilor. Nu! “, a scris printre altele prefectul județului după întâlnirea cu o parte din consilierii locali.

Acum, că prefectul județului nu acceptă ideea că unii funcționari publici nu își fac treaba e problema lui. Sau poate că la rândul său prefectul județului are probleme în a accepta realitatea atunci când această realitate nu-i convine.(Stirea urmatoare) »