Meniu Principal

Alocațiile copiilor nu pot fi mărite, dar ajutoarele pentru jocuri de noroc da!

Liberalii impun țării măsuri aberante folosind o stare de alertă în care prioritară este protejarea afacerilor proprii, nu sănătatea românilor.

Când au avut interes să deschidă păcănelele, regulile au fost publicate imediat, că doar de aceea premierul Orban are un consilier de-al industriei. Le-au deschis în regim de urgență, făcând din distanțarea socială o formalitate. Ca și cum virusul este letal oriunde în țară, mai puțin prin cazinouri și săli de jocuri…

Când a fost vorba de grădinițe și afterschool-uri, și-au bătut joc iar de milioane de români. Nu au publicat normele la timp și i-au adus în pragul disperării pe părinții treziți brusc că nu mai au cu cine să-și lase copiii. Acum le pretind unor prichindei să mențină neapărat 2metri unul față de altul când se joacă. Au avut grijă să încurce și să complice regulile atât de mult astfel încât și astăzi primarii și administratorii de grădinițe întâmpină greutăți uriașe în a le aplica.

Pentru păcănele – omenie, pentru copii – Klaustrofobie! Asta e Româniaeducată a PNL în care alocațiile copiilor nu pot fi mărite, dar ajutoarele pentru jocuri de noroc da!