Meniu Principal

Alături de copii

Bucurie, curiozitate, fericire, uimire și multe zâmbete. Toate acestea s-au putut vedea pe chipurile copiilor care ieri au fost sărbătoriți la Deva

Pe platoul din fața Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, copiii, însoțiți de părinți sau de profesori, educatori și învățători, au avut ocazia să se întâlnească cu polițiști, jandarmi și pompieri dar și să vadă autospeciale de politie rutieră ale Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, ale Serviciului de Acțiuni Speciale, ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Alături de copii s-au aflat prefectul Călin Petru Marian, subprefectul Lorincz Szell, primarul Devei, Florin Oancea și reprezentanții instituțiilor care au organizat acest eveniment: Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Consiliul Județean Hunedoara și Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Hunedoara.

Totodată, a avut loc premierea elevilor participanți la concursul de desene pentru copiii din învățământul preșcolar și primar, cu tema „Sărbătoresc copilăria într-un mediu sigur!” și la concursul de eseuri cu aceeași temă, la care au concurat elevi din ciclul gimnazial.

Tuturor, prefectul Călin Petru Marian le-a oferit cadouri, le-a urat „LA MULȚI ANI” și le-a spus că le dorește o copilărie fericită, liniștită și plină de bucurii.