Meniu Principal

Adrian David a găsit cuiele lui Pepelea

Adrian David, candidatul PNL la șefia Consiliul Județean Hunedoara pare să joace rolul celebrului personaj popular Pepelea. Personajul care și-a vândut casa dar a lăsat un cui în perete, revenind ba să-și ia căciula din cui, ba să și-o lase.Este  adevărat liberalii hunedoreni nu au plecat din Consiliul Județean de bună voie. I-au scos mascații. Acum, după patru ani, liberalii și-au adus aminte că au lăsat un cui prin instituția respectivă. Cel puțin așa crede Adrian David.

O conductă pe post de vehicul electoral

O imagine face cât o mie de cuvinte spune Adrian David , candidatul la șefia Consiliului Județean Hunedoara, despre conducta de apă ciuruită de cuie de lemn. “ Așa arată conducta de apă potabilă a orasului Hateg. Dincolo de declarații pompoase, de laude de sine și de “mărețe planuri cincinale”, stă crudul adevăr… Mulțumim, ne vedem la vot !” , punctează electoral David.

Și totuși, întreb și eu  așa, domnu’ David…

Dincolo de declarații pompoase, de laude de sine și de “mărețe planuri cincinale”, cam câte cuvinte face imaginea din partea stângă a conductei ? Să reprezinte cumva acea imagine crudul adevăr al celor 16 ani de guvernare liberală ?

Victor Arion un dezastru la capitolul comunicare

Despre Dorel din fruntea, mijlocul sau baza,  Apa Prod Deva presa locală a tot relatat. Nu este pentru prima dată când cei de la ApaProd Deva o dau de gard în ceea ce privește comunicarea  sau calitatea unor lucrări executate de firmele care au câștigat licitațiile. Victor Arion, cel care conduce această instituție are meritele lui în ceea ce privește atragerea de fonduri europene, vorbim de sute de milioane de euro, dar rămâne din punctul meu de vedere cel mai slab comunicator pe care l-a avut o instituție din subordinea CJ Hunedoara. Arion, conduce ApaProd Deva de foarte mulți ani și a „supraviețuit” la conducerea ApaProd Deva,  atât liberalilor cât și social-democraților.

Iulian Stroia

 

 

 « (Stirea anterioara)