Meniu Principal

A vorbit milițianu’ din Berbeceanu

La mai bine de o lună de când telecabina lu’ pește Prăjit funcționează câte 30 de minute pe săptămână, după care își dă obștescu’ sfârșit, a vorbit în sfârșit și marele city manager Traian Berbeceanu. Omu’ a vorbit pe limba lui de milițian, că pe aia de „siti meneger” doar ce o mai ia din când în când la pulan. Mai pe limba literaților, o mai buchisește când și când, e adevărat pe vreo 5.000 de euro lunar. Ne zice Berbeceanu că legat de telecabină „s-a cerut verificarea situației de fapt, existând suspiciuni că anumite componente folosite în ansamblul telecabinei nu sunt conforme cu normele tehnice și de funcționare, prevăzute” , am încheiat citatul.

În mod normal, o asemenea declarație trebuia făcută cu demisia pe masă, el alături de Oancea fiind principalii vinovați pentru existența acestor suspiciuni rezonabile. Evident, întrebarea primordială care se naște în mintea deveanului, care a achitat 4 milioane de euro pentru această telecabină, este cine a verificat dacă această lucrare este conformă ?

Apoi, de ce s-au plătit banii fără aceste verificări ? Adică firma lu’ nenea ăsta, senatoru’ PNL, a dat la șaibă timp de trei ani pe Cetate de capu’ ei ?? Patru milioane de euro, plătite fără ca nimeni să nu verifice dacă lucrarea este conformă ? Greu de crezut.

Pe cale de consecință, există suspiciuni rezonabile că și această lucrare este o bătaie de joc la adresa unui oraș întreg, bătaie de joc girată de Oancea și Berbeceanu.(Stirea urmatoare) »