Meniu Principal

Iulius Bedea ! Ai datoria morală de a candida la Simeria

Dacă arunci o privire spre candidații de până acum, propuși de partidele politice pentru Simeria la alegerile locale, nu poți să nu te întrebi de unde i-au găsit. Fără personalitate, lipsiți de inițiativă sau dorință de a câștiga, candidații propuși  sunt pe post de “iepurași ” pentru viitoarea campanie electorală. Mai mult, ai putea spune că au fost aleși să fie pe placul lui Emil Rîșteiu.

Iulius Bedea ar câștiga fără probleme în fața lui Emil Rîșteiu

Valul de nemulțumire al cetățenilor din Simeria legat de ineficiența administrației locale conduse de Emil Rîșteiu a fost creat. După opt ani, scuzele lui Rîșteiu nu mai au relevanță în ochii cetățenilor. Singura problemă rămâne opțiunea pe care simerianul o va avea la momentul votului. Din păcate, numele vehiculate în spațiul public, până la această dată, ca posibili candidați, îl fac probabil să zâmbească chiar și pe Emil Rîșteiu. Tocmai de aceea, având în vedere faptul că Iulius Bedea a candidat în urmă cu patru ani la Simeria cred că acesta are datoria morală față de simerieni să candideze. Ar fi, în opinia mea, singura candidatură care ar putea fi luată în serios de simerieni. Mai mult, experiența acumulată de-a lungul anilor în campaniile electorale,  îmi întăresc convigerea că Iulius Bedea l-ar învinge fără probleme pe Emil Rîșteiu.

Simeria are nevoie de o administrație capabilă să atragă fonduri europene și guvernamentale

Opt ani cu Emil Rîșteiu, au însemnat un dezastru pentru acest orășel. Ca simerian nu trebuie decât să te uiți la ce s-a întâmplat în jurul tău și vei înțelege că raportat la Simeria, orașele sau municipiile din zonă au făcut progrese uriașe spre dezvoltare în timp ce în Simeria, timpul parcă a stat pe loc. Este adevărat, pentru cei care nu pot să vadă mai departe de “vârful bocancului” , Emil Rîșteiu este cel mai bun primar pe care l-a avut Simeria. Dar asta e problema lor și nu a comunității. Pentru că sunt convins că marea majoritate a simerienilor înțelege că Simeria condusă de Emil Rîșteiu este aceiași cu cea pe care a preluat-o Rîșteiu în urmă cu opt ani.

Iulian Stroia