Meniu Principal

Cursuri de înot la Complexul Aqualand din Deva

Orele de înot se ţin după-masa, sunt contra-cost şi se efectuează de către personal calificat

 Se organizează cursuri de înot şi, de asemenea, complexul acvatic din Deva pune la dispoziţia vizitatorilor o mulţime de alternative pentru a petrece timpul liber. Cei care nu ştiu să înoate pot veni la Aqualand Deva să înveţe.

 “Performanţa se face cu talent, perseverenţă, multă voinţă şi seriozitate”

„Ne-am bucura ca inotul să reprezinte o metodă de petrecere a timpului liber pentru cât mai mulţi copii, nu doar din Deva, ci din orice colţ al judeţului şi dincolo de acesta. De aceea Cursurile de înot sunt o invitaţie la mişcare. Din pacate, predomină tendinţa ca reţelele de socializare, jocurile online sau diversele forme de comunicare şi divertisment să ia amploare şi mai mare, de la un an la altul. Copiii ar trebui duşi să facă sport, iar dacă înotul se dovedeşte o plăcere, să nu renunţe. Ba mai mult, pot face inclusiv performanţă, dacă există talent, perseverenţă, multă voinţă şi seriozitate. Orele de înot se ţin după-masa, sunt contra-cost şi se efectuează de către personal calificat. Sunt şase profesori care asigură pregătirea cursanţilor. Vă aşteptăm să reveniţi la Aqualand“, a spus Irinel Faur, directorul SPIGM Deva.

Corinna Costea: “Dorim să ne treacă pragul un număr cât mai mare de copii”

“La Aqualand Deva am creat grupe organizate pe criterii de vârstă şi competenţe, astfel că cei mici pot beneficia de o bună pregătire.  Cursurile de înot, din cadrul complexului nostru, se adresează tuturor celor care vor să înveţe să înoate, precum şi celor care ştiu să îoate şi doresc să îşi perfecţioneze stilul de înot sau să înveţe un stil nou. Ca de fiecare dată, vrem să le oferim celor care doresc să ne treacă pragul, momente speciale şi cât mai multe surprize plăcute. În acest nou an şcolar ne dorim să ne treacă pragul un număr cât mai mare de copii ”, spune Corinna Flavia Costea, şef Serviciu Baze Sportive şi de Agrement.

Posibilităţile de divertisment sunt diversificate

,,Hunedorenii şi turiştii se răsfaţă în paturile cu jeturi ori la toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul clădirii, la bazinele jacuzzi ce oferă un masaj foarte reconfortant, la bazinul vârtej care este circular şi îţi permite să nu înoţi, ci doar să te laşi purtat în deplină siguranţă de curentul de apă etc. Însă ca de fiecare dată, vedetă este bazinul ce creează o atmosferă de mare, cu valuri de 70 cm înălţime. Datorită adâncimii sale treptate, toţi se pot simţi ca la mare, timp de 10 minute la fiecare oră. Posibilităţile de divertisment sunt diversificate atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Dacă nu aţi apucat să ne faceţi o vizită, nu e timpul pierdut. Vă aşteptăm cu şapte bazine de agrement, cu diferite adâncimi şi o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, de unde nu lipsesc şezlongurile“, a afirmat Irinel Faur, directorul SPIGM Deva, entitate sub tutela căreia se află complexul acvatic Aqualand. Complexul Aqualand Deva dispune, pe toată durata programului de funcţionare, de asistente medicale şi salvamari calificaţi pentru confortul şi siguranţa maximă a vizitatorilor.

Maria Hogman