Meniu Principal

COSTEL AVRAM: Marcel Ciolacu va fi cu siguranță Președintele României

„Marcel Ciolacu se detașează net în rândul candidaților pentru funcția de Președinte al României!
Am semnat recent pentru susținerea candidaturii premierului Marcel Ciolacu pentru funcția de Președinte al României.
Între timp, domnia-sa își consolidează poziția, în timp ce principalii săi contracandidați sunt implicați fie în scandaluri legate de presupuse legături cu puteri străine ostile, fie fac afirmații confuze, fie vin cu promisiuni fanteziste.
Marcel Ciolacu dovedește echilibru, atașament față de valorile democratice, responsabilitate față de țară – nu se lasă antrenat în dispute cu partenerul de coaliție, care de dragul unor iluzorii câștiguri electorale joacă la ruleta (rusească?) interesele naționale, afirmând, la fel de confuz precum liderul său, că nu există coaliția dar există guvernarea.
Aș fi foarte curios să văd cum justifică liderii hunedoreni ai PNL afirmațiile domnilor Ciucă sau Rareș Bogdan, care spune senin că blochează și torpilează guvernarea.
Echipa PSD, recent aleasă, între care se numără, pe funcție de vicepreședinte la nivel național și Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, este, prin comparație cu aceste personaje ciudate, o dovadă a seriozității și responsabilității.
Încercările jalnice și penibile de a crea disensiuni în PSD, venite din partea unor persoane disperate de prăbușirea PNL în sondaje, la nivel județean și național, nu fac decât să confirme degringolada liberală la toate nivelurile.
Marcel Ciolacu va fi cu siguranță Președintele României.
Liberalii știu asta și principala lor grijă ar trebui să fie nu cea față de PSD și de pretinse cutremure inventate prin deformări și răstălmăciri. Adevăratul cutremur va lovi PNL imediat după alegeri și va fi devastator!
Sper să mai rămână și liberali responsabili, cu care să se poată colabora!
Vă asigur de toată seriozitatea echipei PSD, la nivel județean și național!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Costel Avram pe pagina de socializare.