Meniu Principal

COSTEL AVRAM: Studiul de fezabilitate pentru drumul care va lega municipiile Deva și Hunedoara de autostradă a fost adjudecat

„Drumul care va lega municipiul Hunedoara de autostradă printr-un nod rutier undeva în zona comunei Hărău a ajuns în faza de proiectare. Acest drum va lega și municipiul Deva de autostradă. Este un proiect finanțat de Ministerul Transporturilor, președintele CJ Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor, fiind cel care a făcut toate diligențele necesare la minister pentru ca acest proiect să devină realitate. Licitațiile au fost făcute de CJ Hunedoara, iar finanțarea vine de la Ministerul Transporturilor”, a precizat Costel Avram.

Costel Avram: Nodul rutier de la Sântuhalm va intra în faza de proiectare

 “Licitația a fost făcută de CJ Hunedoara, există un câștigător, pentru că există un parteneriat cu CNAIR, prin ministerul Transporturilor în cadrul acestui proiect. Am transmis toate datele la CNAIR, urmând să primim finanțarea pentru proiectare. Deci, lucrurile încep să se așeze și în ceea ce privește această investiție, extrem de importantă pentru județul Hunedoara. Așa cum am mai precizat, cel care finanțează această investiție este Ministerul Transporturilor. Mai mult decât atât, se va construi și un pod peste râul Mureș care va face legătura atât cu autostrada cât și cu drumul județean culoarul Mureș Nord. Deci și zona comunei Hărău va fi favoarizată de această investiție, având intrare la autostradă”, a precizat Costel Avram.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Ora exactă” la postul local de televiziune Antena 3 Deva.