Meniu Principal

Campania electorală este o competiție, iar cel mai bun va câștiga!

Damian Diniș este știut de toți oamenii din comuna Băița. Este un om blând, așezat la vorbă, parcă niciodată trist și cu o mină mereu senină. Se încruntă rar și doar atunci când i se fac nedreptăți. Cineva i-a spus că nu îi stă bine să pună la suflet răutățile și vorbele nelalocul lor, căci acum e campanie și unii cred că așa îl pot lovi.
Însă locuitorii țin la el și nu pun seamă pe jigniri și insulte, știind că totul pornește de la hărnicia lui, de la felul cum gospodărește comuna, și fiecare și-a format propria părere. Dar nu despre asta vrem să vorbim. Ci despre omenia primarului Diniș, care este mai presus decât multe dintre realizările la nivelul comunei și despre vorbele grele, pline de ură și neadevărate aruncate de cei care doresc să lovească în primar.
Campania electorală este o competiție, iar cel mai bun va câștiga, însă felul în care aceasta decurge la Băița lasă un gust amar tuturor. Paginile de socializare au fost invadate de persoane care nu se dau înapoi de la nimic, scriind lucruri menite să lovească și să murdărească omenia primarului. Cea mai inumană acuzație aruncată asupra lui Damian Diniș a fost legată de un accident petrecut nu cu mult timp în urmă, care a întristat întreg județul. Așa ceva nu se face, nu este permis. Într-o comunitate în care toți oamenii se cunosc și toată lumea știe ce se întâmplă, astfel de vorbe nu își au locul. Nimeni nu își dorește să se întâmple asemenea nenorocire și cu atât mai puțin primarul, care, așa cum îl știm, ar fi dat zile din viața lui pentru ca acel accident să nu se întâmple.
Damian Diniș nu este un om al vorbelor, nu se laudă, nu este mândru, dar este emotiv, pentru că trăiește, plânge și suferă alături de comunitate. Comuna Băița este locul pentru care a dat totul și ar face orice ca lucrurile să fie bine pentru toți. Decența și respectul sunt lucruri care plac oamenilor și acestea ar trebui să nu dispară nici în aceste momente chiar dacă, pentru unii, miza este uriașă!

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Hunedoara

Cod Mandatar Financiar: 21240002