Meniu Principal

Ca să nu-și iasă din mână, Cazacu o pune de încă un monument !

După ce a cheltuit trei miliarde cu un monument, în timp ce brădenii plătesc căldura pierdută prin subsolurile blocurilor, Florin Cazacu se gândește că e momentul să mai construiască unul. Motivul l-a găsit imediat după moartea intempensivă a câinelui –adoptat și botezat Rudi. Va face un monumnet în care el și câinele Rudi să fie imortalizați pentru eternitate.

Planurile monumentului sunt evident secrete însă noi am reușit să surprindem o fotografie reprezentativă a monumentului aflat deocamdată în mintea primarului-ceteraș de la Brad.

Și Florin Cazacu a încercat să explice, în cuvinte puține, acest demers.

“Păi eu am zis că dacă tot nu am făcut nimic în ăștia 12 ani de mandat, e momentul să mai fac un monument ceva. Vorba aia: dacă căldură nu avem, dacă străzile sunt pline de noroaie, locuri de muncă de unde, măcar să aibă brădenii ceva la care să se uite. Știți cum e: omul se uită și mai uită și de foame. Iar faptul că până și câinele Rudi a ales s-o taie din Brad spre locuri cu verdeață a fost pentru mine un semn. Voi face un monument cu mine și cu Rudi. Nu contează cât costă mai ales că e vorba de nemurire”, a explicat primarul Cazacu.

Acesta a mai spus și că a evitat să-i pună lui Rudi un covrig în coadă de teamă că va trebui să-l înlocuiască zi de zi. “Pe aici, prin Brad e foame mare. Nu-mi permit să-i învăț pe brădeni la covrigi că după aia se boieresc”, a spus Cazacu.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare !

Tiberiu Stroia



« (Stirea anterioara)