Meniu Principal

DATS Underground `22, expoziție de mașini tunate și cai-putere

DGAMPT Hunedoara, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara, a organizat, în parcarea subterană a Pieței Agroalimentare din Deva, spectacol de mașini tunate.

Supermașini la Underground 22 !

Evenimentul, devenit tradiţie, este unul aşteptat cu ardoare de pasionaţii de cai putere şi tuning. Pasionații de tuning auto și-au etalat priceperea într-un spectacol în care cuvintele de ordine au fost inventivitate și performanță.

În opinia lui Radu Barb, Directorul Direcției Generale de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hd, „Deva Auto Tuning Show”, eveniment ajuns la a cincea ediţie, reuneşte proprietari de autoturisme modificate care vin la Deva pentru a-şi prezenta frumuseţile pe patru roţi, cu modificări ale caroseriei, la motor sau alte îmbunătăţiri. Maşinile extravagante, prezentate în parcarea subterană a Pieței Agroalimentare din Deva, au făcut, de fiecare dată, senzaţie printre pasionaţii auto prezenţi la acest eveniment.

“Prima ediție Deva Auto Tuning Show a avut loc în anul 2018  și toate ediţiile organizate până acum ale show-ului auto au fost un real succes. Tinerii sunt categoria reprezentativă a publicului țintă a acestui eveniment, motiv pentru care DGAMPT va fructifica oportunitatea de a promova atracțiile turistice ale județului nostru în materie de monumente, drumeții, festivaluri și turism de explorare”, a subliniat Radu Barb.

Directorul DGAMPT, Radu Barb le-a transmis – celor 40 de participanți din 8 județe: Hunedoara, Bacău, Cluj, Bucuresti, Iași, Timișoara, Sibiu, Maramureș – felicitări pentru că participă la expoziții importante de tunning și promovează orașele unde au loc astfel de expoziții. De asemenea, le-a urat bun venit în județul Hunedoara și i-a invitat să-și folosească autoturismele speciale pentru a vizita obiectivele turistice din județul nostru.

Evenimentul a fost deschis publicului, sâmbătă, până la ora 24:00, și duminică între orele 10:00 – 13:00.

Spectacolul a fost organizat de Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hd în colaborare cu Asociația “Noi Suntem Schimbarea”.