Meniu Principal

105 cupluri din Hunedoara şi-au serbat „Nunta de aur”

„Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” este cea mai bună ocazie pentru a celebra perechile care împlinesc 50 de ani de căsnicie.
Ca de obicei, Primăria Hunedoara a premiat şi în acest an atât cuplurile care s-au căsătorit în municipiul Hunedoara, cât şi cele care s-au căsătorit în altă localitate, dar au domiciliul stabil oraşul nostru. Într-un cadru festiv, perechile sărbătorite, 105 la număr, au primit un premiu de 800 lei fiecare, diplome de fidelitate şi câte un buchet de flori.
Aceşti oameni sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi. Am ţinut să le mulţumim pentru tot ce au făcut pentru comunitatea noastră şi pentru simplul fapt că fiecare cuplu reprezintă un model de urmat. Întreg oraşul Hunedoara este profund îndatorat hunedorenilor aflaţi acum la a doua tinereţe. Părinţii şi bunicii noştri au construit Hunedoara aşa cum este ea acum, iar noi toţi le datorăm recunoştinţă şi grijă.
Sărbătoarea dedicată cuplurilor care au împlinit sau împlinesc anul acesta cinci decenii de căsnicie a fost susţinută financiar de Primăria Hunedoara, cu aprobarea Consiliului Local, şi organizată de către Direcţia de Asistenţă Socială Hunedoara.