Meniu Principal

𝗖𝗼𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗮̆ 𝗺𝘂𝗻𝗰𝗮̆ – ingredientele de bază pentru dezvoltarea educației românești

Comisia pentru învățământ din Camera Deputaților a început această săptămână la 🏫 Valchid, com. Hoghilag, jud. Sibiu, unde primarul PSD Nicolae Lazăr a reușit să construiască și să deschidă anul acesta, alături de echipa sa, o școală demnă de România anului 2022! Cu sprijinul tehnic al Primăriei Ciugud, care este un exemplu de bune practici administrative recunoscut deja la nivel național, echipa de la Hoghilag a accesat finanțare prin PNDL 2 și a reușit să strângă fonduri locale și sponsorizări pentru construcția acestei unități de învățământ remarcabile. Investiția totală se ridică la 800 de mii de euro.
Copiii vin cu drag la școală! În pozele alăturate puteți vedea și grădinița locală, unde cei mici și învățătorii se bucură de condiții moderne deja de doi ani, iar procesul educațional se desfășoară mereu cu zâmbete. Comunitatea locală este considerată vulnerabilă, iar prin aceste investiții abandonul școlar a atins minime istorice!
𝗔𝘀𝘁𝗮 𝗶̂𝗻𝘀𝗲𝗮𝗺𝗻𝗮̆ 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲, 𝗺𝘂𝗻𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁 𝗳𝗮𝘁̦𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶. Au făcut totul pentru viitorul comunității lor și nu au de gând să se oprească. Proiectele continuă! Felicitări , domnule primar Lazăr, precum și tuturor celor care au pus umărul pentru finalizarea acestor obiective minunate. Astfel de exemple trebuie promovate și preluate!
Mă bucur foarte tare că am reușit să vizitez astăzi Valchidul alături de colegii mei din comisie, domnul deputat Bogdan Trif și vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Daniel Suciu. Mulțumim copiilor 🙌🏻 pentru că ne-au primit și ne-au arătat cum arată o zi de școală pentru ei.