Meniu Principal

Beneficiar de sinecură, Ovidiu Vlad se declară un liberal insultat de minciunile propagate de Carmen Hărău

Replicile mai mult sau mai puțin contondente între liberali continuă. Astfel, după ce un „grup de liberalii” i-au dat replica lui Traian Berbeceanu, a venit rândul lui Ovidiu Vlad, fost director la UM Orăștie, un post călduț obținut pe bază de carnet de partid, să se dea în stambă și în replici la adresa liberalei Carmen Hărău.

Redăm mai jos un fragment din replica lui Ovidiu Vlad la postarea doamnei Carmen Hărău:

Doamna Carmen Hărău, încerc să vă înțeleg frustrările, dar nu pot să accept minciunile și mizeriile propagate în spațiul public, atacurile la adresa PNL. Este inadmisibil să pretindeți că sunteți o persoană educată și cu experiență, în timp ce coborâți nivelul discuției atât de jos, încercând să atrageți conducerea actuală a PNL într-o mizerie de nedescris. O felicit pe doamna Stănescu pentru că refuză să răspundă acestor atacuri și frustrărilor dumneavoastră personale, a fost tot timpul o doamnă elegantă!

Eu, însă, vă răspund, pentru că abordarea aceasta jignește întreaga noastră organizație, întreaga echipă.

Da, până nu demult, noi, liberalii, am muncit pentru ca dumneavoastră să ocupați poziții privilegiate în Parlament, candidând pe listele PNL, după ce ani buni ați fost membră PSD, cu cotizația la zi. Ați venit în 2012 în PNL și ați beneficiat de munca și rezultatele colegilor liberali. Ați primit cadou un mandat de deputat, cu sprijinul a două partide mari (USL-ul), în 2012, apoi un mandat de senator, cu resturile rămase la nivel național, în 2016. Mare realizare politică, nu-i așa?!

Spuneți că v-ați retras în 2020. Nu, nu v-ați retras! Ați fost lăsată să spuneți dumneavoastră că vă retrageți, pentru că știați că nu vă veți mai regăsi pe nicio listă pentru Senat sau Camera Deputaților.

Doamnă, dacă nu vă mai regăsiți printre liberali și „mierea roșie” vi se pare mai dulce, aveți decența să vă vedeți de drum! Așa ar face o bunică, o profesoară și o femeie pe care cu toții am respectat-o cândva și am acceptat-o în PNL, chiar dacă venea din PSD.

Am discutat cu mulți liberali în ultimele zile, în PNL, cu o astfel de abordare, trebuie să știți ca nu vă apreciază nimeni! E jignitor că ați ajuns aici!

Ovidiu Vlad, un liberal insultat de minciunile pe care le propagați. Vă doresc să aveți multă sănătate, decență și înțelepciune!

Sursa foto: Facebook