Meniu Principal

CRISTIAN RESMERIȚĂ: Cu excepția PSD, niciun partid politic nu are candidați din Valea Jiului pe poziții considerate eligibile!

Resmeriță:” Din punctul meu de vedere, este o lipsă totală de respect…

“Îi rog pe cetățenii din Valea Jiului să se gândească la următorul lucru. Niciun partid important, cu excepția PSD, eu aici sunt pe primul loc pentru Senat, o poziție considerată eligibilă, vedem după ce or să voteze cetățenii, nu au pus niciun reprezentat din Valea Jiului pe listele lor, pe poziții considerate eligibile. Din punctul meu de vedere, este o lipsă totală de respect și din partea PNL, și a nu știu, a celor de la UDMR, de la  AUR , sau a celor de la USR. Și ce partide or mai fi, că sunt o grămadă.

Nu avem nici măcar o persoană din Valea Jiului pe o poziție considerată eligibilă de la niciun partid politic în afară de PSD, unde eu ocup prima poziție la Senat. Eu îi rog pe oameni să se gândească foarte bine, și să gândească că indiferent cine va fi parlamentar de la orice partid, tot cel pe care îl ai tu acasă poate fi găsit cel mai repede și poți să discuți cu el. ”, a precizat Resmeriță.

Sursa foto: Mondo TV