Meniu Principal

SIMERIA: „Spirit de Octombrie”- eveniment cultural desfășurat în incinta Parcului de Afaceri

„Spirit de Octombrie” , eveniment cultural desfășurat la Simeria, în incinta Centrului de Afaceri. Expoziția de artă a adus împreună opere realizate din mozaic, piatră naturală, icoane pe lemn, acuarele, miniaturi și picturi în ulei, semnate de Emil Colf, Magdalena Palada, Rodica Hărăguș, Daniela Paleogianni și de Grupul Micilor Pictori.

„Ca de fiecare dată, am răspuns pozitiv invitației primite din partea domnului Dorin Ioan Mocan și am avut bucuria de a găsi în această expoziție mai mult decât mă așteptam. Toate operele expuse sunt o viziune, o parte din sufletul românesc, prezentate cu maturitate. Pentru că acest an este dedicat Eroului Național Avram Iancu, am avut bucuria să admirăm frumosul său portret inclus în cadrul expoziției. Totodată, copiii care au fost și ei prezenți au avut ocazia să creeze propriile opere, inspirați de pictorii adulți din viața lor.

Doresc să exprim, pe această cale, multe mulțumiri tuturor artiștilor care au contribuit la această expoziție, precum și organizatorilor care au făcut posibilă această întâlnire de suflet. Credința manifestată prin artă are puterea de a ne inspira, consola și conecta cu universul”,  Ilie Toma, deputat PSD