Meniu Principal

TRAIAN BERBECEANU: N-o să votez niciodată un deputat și un senator care sprijină un infractor!

Invitat la postul local de televiziune INFO HD, Traian Berbeceanu, administratorul public al municipiului Deva a condamnat din nou gestul liberalilor hunedoreni de a-l aduce pe Mircia Muntean în partid. Mai mult, Traian Berbeceanu a spus că nu poate vota listele PNL la parlamentare și prezidențiale, deoarce liberalii sprijină un infractor.

Am spus foarte clar! N-o să votez niciodată un deputat care sprijină un infractor! N-o să votez niciodată un senator care sprijină o persoană care a fost condamnată definitiv! N-o să votez niciodată un președinte (Nicolae Ciucă n.r) care sprijină un infractor! Aici suntem!” a concluzionat Berbeceanu.

(…) Mie mi-a fost foarte rușine, în toamnă, când am văzut că, PNL-ul și-a făcut un titlu de glorie din a-l aduce în partid pe Mircia Muntean. Au postat pe pagina națională și județeană a partidului, faptul că Mircia Muntean a fost adus și că și-a semnat adeziunea în biroul domunui Ciucă care era premier la vremea aceea, a punctat Berbeceanu.

TRAIAN BERBECEANU: Am niște principii, am niște rigori de la care nu pot să abdic

“Nu am fost întrebat (despre revenirea lui Mircia Muntean în PNL n.r) și nici nu aveau de ce să mă întrebe. Eu zic că fiind membru al PNL am dreptul la liberă exprimare, am dreptul la opinie.

Nu am fost de acord și mi s-a părut absolut nefiresc și nestatutar, să-l aduc pe Mircia Muntean în PNL. Statutul PNL spune foarte clar că o persoană condamnată definitiv nu poate să devină membru al PNL (…)

Am spus încă de atunci că din punctul meu de vedere statutul partidului a fost încălcat.

Într-o discuție avută cu doamna președinte Vetuța Stănescu (președintele PNL Hunedoara n.r) i-am spus că mi se pare o dublă măsură. Ați fost foarte vehemenți în a-l exclude pe Tiberiu Balint din partid. În a constata de fapt că Tiberiu Balint nu mai poate fi membru PNL, conform statutului.

Deși, hai să fim serioși, Tiberiu Balint nu a făcut pușcărie. De la Tibi Balint a fost recuperat întreg prejudiciul. De la Mircia Muntean nu a fost recuperat prejudiciul pe care la creat municipiului Deva. Despre ce vorbim…”, a concluzionat, Traian Berbeceanu