Meniu Principal

NATALIA INTOTERO premiată în cadrul Galei „Green Woman 2024”- cea de-a VI-a ediție

„Fiecare pas pe care îl fac mă aduce mai aproape de obiectivele mele, iar succesul este întotdeauna al echipei.
Este foarte dificil să evidențiez un proiect față de celelalte, pentru că toate au fost o prioritate, dar în cadrul Galei ”Green Woman 2024” ce a avut loc aseară, am vorbit despre Campania “Fără bariere – TOT adevărul despre droguri”, deoarece diminuarea formelor de adicție, cu precădere consumul drogurilor, reprezintă o prioritate a Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și a colegilor din alte instituții implicate.
Premiul acordat mă onorează și mă responsabilizează și vreau să îl dedic tuturor copiilor, tinerilor și adulților care au luat parte pe tot parcursul anului la Caravana ”Fără bariere – tot adevărul despre droguri” și în egală măsură partenerilor de la Teen Challenge România.
E crucial să îți valorifici tinerețea și să faci alegeri care să contribuie la o viață sănătoasă și fericită. Fiecare zi reprezintă o oportunitate de a-ți construi visele și de a te dezvolta personal. Alege prietenii buni, activitățile constructive și investiția în tine.
Premiul oferit în cadrul celei de-a VI-a ediție a Galei „Green Woman 2024”, care răsplătește în fiecare an profesionalismul, determinarea, disciplina, răbdarea și rigurozitatea a 12 personalitățile publice feminine care s-au distins prin activitatea lor în jurnalism, social media, antreprenoriat, avocatură, politică, medicină, ecologie, voluntariat: ⁠Ada Hausvater, Grațiela Gavrilescu, ⁠Sandra Olănescu, Gianina Pistru, Simona Man, Ana Iorga, Doina Vornicu, Mihaela Leventer, Florentina Gherghiceanu, Anca Țurcașiu, Ioana Dichiseanu.
Îi mulțumesc Laviniei Șandru pentru invitație și felicit Inițiativa Ecologistă Europeană, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Universitatea Ecologică București pentru organizarea impecabilă a acestui minunat eveniment”, Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse