Meniu Principal

CSM DEVA: Bălan Alexandru se califică la Campionatul Mondial Ironman 2025!

Alex ne transmite câteva cuvinte despre această fantastică performanță:

 “Pe 21 septembrie, am avut onoarea de a participa la competiția internațională Ironman Italia Emilia-Romagna, prima mea cursă de distanță lungă Ironman și un moment definitoriu în cariera mea sportivă. Cu inima plină de ambiție și determinare, am înfruntat cei 3,8 km de înot, 180 km de bicicletă și 42,2 km de alergare, având în minte obiectivul suprem: calificarea la Campionatul Mondial Ironman 2025 din Nisa, Franța.

Într-o competiție dominată de unii dintre cei mai puternici atleți din Europa, am reușit, după 9 ore și 10 minute de efort intens, să îmi câștig locul printre cei mai buni, obținând unul dintre cele 10 sloturi de calificare din categoria mea de vârstă. Este o realizare pe care o port cu mândrie, știind că fiecare moment de antrenament și fiecare sacrificiu au meritat. Ceea ce urmează este de-a dreptul fantastic! În 2025, voi participa la două campionate mondiale Ironman: cel pe distanță lungă, în septembrie, la Nisa, Franța, și cel pe distanță Half, în noiembrie, la Marbella, Spania. Două oportunități extraordinare de a-mi testa limitele și de a reprezenta cu mândrie România pe scena mondială!

Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut pe acest drum de neuitat! Abia aștept să continui această călătorie incredibilă! „

Felicitări Alex, suntem mândrii de tine!

CSM Deva

Sursa foto: CSM Deva