Meniu Principal

INIȚIATIVĂ LIBERALĂ: Teren de golf în jurul găurii de șase milioane de euro din curtea Primăriei Deva

Călin Marian, candidatul PNL la Senat spune că proiectul a întâmpinat unele dificultăți, dar a precizat că, nimic nu este imposibil atunci când îți propui să dai o notă prezidențială reședinței de județ.

“Eram la o întâlnire cu primarii liberalii, majoritatea pasionați de acest sport și s-a pus problema construirii unui teren de golf. Aveam nevoie de o gaură, ceva mai mare, după cum mi-au sugerat unii primari mai puțin inițiați în joaca asta la gaură.

Cea mai mare gaură din județ este în curtea Primăriei Deva, vreo șase milioane de euro! Să facem terenul de golf în jurul ei, au propus primarii.

L-am sunat pe Florin să-i prezint proiectul. Ăsta, bisericos cum îl știți, mi-a tăiat-o scurt: Căline, sunt pe muntele Athos, nu pot vorbi!

Noroc că l-a lămurit Vetuța: N-ai lăsat nimic în urma ta, Florine! Hai măcar să acoperim gaura asta cu ceva! Să-i dăm o poleială prezidențială, i-ar fi spus președinta noastră.

Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara ne-a dezvăluit că în următorul mandat de deputat va iniția o lege compatibilă cu golful, care se va intitula: “Să dai la gaură, nu este un moft, este o necesitate și o obligație civică!

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!