Meniu Principal

VETUȚA STĂNESCU: Nicolae Ciucă este cel mai bun președinte pe care poate să îl aibă România

Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, este cel mai bun președinte pe care poate să îl aibă România, în actualul context internațional, iar românii au arătat deja că au încredere în el.

Peste 1,6 milioane de cetățeni au semnat pentru el, semnături care au fost depuse astăzi, când Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Le mulțumesc sincer tuturor celor care au semnat pentru Nicolae Ionel Ciucă, pentru încrederea și susținerea acordată candidatului PNL.

  • Nicolae Ciucă este un om corect, fără interese ascunse, care pune interesul țării deasupra interesului personal.
  • Este singurul candidat care nu este în această cursă pentru ambiții personale sau pentru un partid ori pentru interese ascunse.
  • Este un adevărat patriot, care și-a slujit cu onoare și credință țara și care va pune întotdeauna interesul național deasupra interesului personal.
  • România are nevoie de o nouă viziune de dreapta și de o persoană pregătită să o realizeze. Această persoană este Nicolae Ciucă. Proiectul de dreapta pe care îl propune PNL românilor este unul pentru familie, comunitate, țară.
  • Viziunea noastră, a membrilor Partidului Național Liberal este aceea a unei Românii prospere și sigure, capabilă să-și țină cetățenii în siguranță: siguranță economică, socială, siguranță în comunități și școli, siguranță în construirea unei afaceri, siguranță în fața amenințărilor externe.
  • România viitorului trebuie să fie una a valorilor, a respectului pentru educație, pregătire, seriozitate, profesionalism, performanță.

Pentru Familie, Comunitate, Țară

Vetuța Stănescu, președinte PNL Hunedoara



(Stirea urmatoare) »