Meniu Principal

CĂLAN: Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu liberalii din județ (galerie foto)

Alături de președintele partidului, Nicolae Ionel Ciucă, de primarii liberali și de colegii din Biroul Politic Județean al PNL Hunedoara, am analizat astăzi, la Călan, rezultatele alegerilor din luna iunie, dar și proiectele pe care primarii noștri le au în derulare.
Îi mulțumesc președintelui partidului, Nicolae Ionel Ciucă, pentru încrederea pe care ne-o acordă împreună cu întreaga echipă de conducere a PNL, pentru întregul sprijin și implicarea în rezolvarea problemelor specifice județului Hunedoara.
Împreună suntem o echipă puternică și putem continua dezvoltarea locală și atragerea de investiții, astfel încât să atingem cu toții dezideratul pe care ni l-am stabilit: hunedorenii să trăiască mai bine la ei acasă, în comunități prospere. În calitate de președinte al PNL Hunedoara, dar și de deputat în Parlamentul României am acordat susținere tuturor administrațiilor publice locale care mi-au solicitat ajutorul, m-am implicat activ în atragerea fondurilor europene sau guvernamentale în județul Hunedoara, conform atribuțiilor stabilite prin lege, și nu am ezitat să vin în sprijinul locuitorilor județului, cu convingerea că aceasta este misiunea noastră, a oamenilor politici.
Vetuța Stănescu, președinte PNL Hunedoara

Sursa: Facebook