Meniu Principal

Vasile Cărăguț: Credem în prietenie și respect, nu în agresivitate!

Pe 9 iunie, dumneavoastră, locuitorii Orașului Geoagiu veți putea alege, din nou, Vasile Cărăguț pentru primărie și echipa sa de consilieri Social-Democrați în Consiliul Local pentru că realizările sunt constituite prin fapte, nu prin vorbe.
Credem în prietenie și respect, nu în agresivitate! În eficacitate și nu în circ ieftin!
Accesând fonduri europene și cu cofinanțare din bugetul local, am schimbat fața orașului nostru! Acestea arată clar beneficiile pe care comunitatea le are în urma colaborării între primărie și instituțiile implicate în atragerea de fonduri.
În anul 2020, am propus o serie de proiecte de mobilitate urbană, modernizare străzi, investițiile în școli și grădinițe, iluminat public și domeniul social. Acum, putem observa că proiectele sunt deja realizate sau în curs de finalizare.
Este adevărat că mai sunt multe de făcut și de aceea pregătim și investițiile de care Orașul Geoagiu are nevoie în continuare, pentru care ne vom continua munca de accesare a fondurilor și în exercițiul financiar 2021-2027.
Așa cum ne cunoașteți, pe perioada campaniei electorale, PSD Organizația Locală Geoagiu va face cunoscut programul de dezvoltare pentru următorul mandat și vom prezenta fiecare candidat pentru Consiliul Local a echipei consilierilor locali!
Vă mulțumim!

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Hunedoara  Cod Mandatar Financiar: 21240002

Executat de SC MIDAS MEDIA SRL