Meniu Principal

Florin Oancea se „aruncă în groapa cu lei” dorind să experimenteze „baia de mulțime virtuală”

Primarul municipiului Deva îi provoacă pe deveni la un dialog virtual pe teme de interes public cu scopul de a afla care le sunt doleanțele, problemele sau opiniile. O decizie destul de îndrăzneață având în vedere că de cele mai multe ori în preajma campaniei electorale, rețelele de socializare devin „un teren minat”.

Rămâne de văzut dacă comentariile la postarea respectivă vor fi cele pe care Florin Oancea le așteaptă, sau această „peripeție virtuală” a edilului îi va spulbera liniștea atât de necesară înaintea unei campanii electorale.

Acesta este mesajul pe care primarul Florin Oancea l-a „aruncat” în spațiul virtual:

„Pentru mine, funcția de primar NU înseamnă nicidecum să stau izolat în birou și să aflu ce se mai întâmplă prin oraș de la colegii mei, din Primărie. A fi primar înseamnă a fi conectat cu orașul tău, a fi într-o strânsă legătură cu oamenii și, bineînțeles, a fi mereu preocupat de găsirea soluțiilor pentru rezolvarea problemelor cu care orașul sau locuitorii acestuia se confruntă.

  • Găsesc extrem de important să știu că, indiferent de situație, curiozitate sau problemă, voi, dragii mei, aveți posibilitatea să îmi adresați orice fel de întrebare, așa că m-am gândit să schimbăm modul de comunicare: unul transparent și simplu, care să ne apropie și mai mult pe noi toți, cei care locuim în acest minunat oraș.

Sunt sigur că acest concept va prinde roade, pentru că, până la urmă, cine nu dorește să își facă vocea auzită? Dacă ai avea, tu, cel care citești acum mesajul, o problemă sau o întrebare, nu ți-ar plăcea să știi că ai posibilitatea să îmi semnalezi acest lucru lăsând într-un comentariu toate cele enumerate mai sus cu promisiunea ca eu, o dată pe săptămână, să răspund, într-un video, la întrebările lansate?

Eu îmi asum acest angajament în fața voastră și îmi doresc ca, prin ajutorul vostru, să fiu constant informat cu tot ce vă preocupă, vă frământă și de ce nu, vă bucură, dar nu din birou, nu dintr-un fotoliu și nici din presă, ci prin relația și comunicarea directă pe care noi, împreună, o putem construi, pentru că doar așa putem avea un primar pentru toți și un oraș pentru fiecare

Voi răspunde la toate întrebările voastre, vineri, într-o sesiune video”, a scris pe pagina de socializare, Florin Oancea.