Meniu Principal

Buhăescu, primarul Uricaniului îi dă cu revenire liderului PSD Petroșani, Ioan Rus

Încercând să pună „punctul pe i“ în cazul schimbului de replici ce a avut loc între Dănuț Buhăescu și președintele PSD Petroșani, Ioan Rus, jurnaliștii de la Cronica Văii Jiului, au revenit cu unele precizări și declarații dinspre filiera Uricaniului.

 Dănuț Buhăescu: “Tiberiu Iacob Ridzi va câștiga categoric viitorul mandat de primar”

În urmă cu câteva săptămâni Dănuț Buhăescu, îl “mitralia” de la Uricani pe președintele organizației PSD Petroșani, Ioan Rus, căruia îi reproșa balturile din campaniile electorale cu primarul Ridzi. După un schimb de replici cu Ioan Rus, primarul orașului Uricani „pune în paranteză” acel episod, dar nu uită să le transmită celor din organizația PSD Petroșani un îndemn muncitoresc: “Să se apuce să muncească mai mult”, le-ar fi transmis Buhăescu, prin vocea jurnaliștilor.

Și ca să fie treaba, treabă…Buhăescu le-a dat și un sfat celor din PSD Petroșani, așa în ton cu lăsatul postului. Să-și pună pofta-n cui dacă se uită cu jind spre Primăria Petroșani. “Dacă azi mă întrebați, având în vedere la ce se întâmplă la Petroșani, părerea mea este că Tiberiu Iacob Ridzi, numai dacă mă raportez la realizări și la activitatea organizației din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi va câștiga categoric viitorul mandat de primar”, le-a spus Buhăescu, jurnaliștilor de la publicația amintită anterior.