Meniu Principal

Angajații Simprestutil la capătul răbdării : „Mă duc eu, în consiliu’ ăla local…Fu…-vă Dumnezo, ați întrecut orice măsură!”

Situația angajaților Simprestutil, firmă aflată în subordinea Consiliului Local Simeria, a ajuns la limită. Disperați, o parte din angajați au protestat în fața primăriei. Aceștia îl acuză pe administratorul firmei, Sorin Iancu că nu le-a plătit salariile, iar bonurile de masă sunt întârziate cu trei luni! De asemenea, oamenii îi acuză pe consilierii locali că îl țin „în brațe” pe acest administrator .

„La Iancu (administrator Simprestutil, n.r) la ușă, trebuia dusă roaba cu gunoi și la consilierii lui! „, a strigat unul dintre protestari

” Mă duc eu în consiliu’ ăla local! Fu…-vă Dumnezo, ați întrecut orice măsură”, a strigat una dintre angajatele Simprestutil, aflate în fața primăriei

“I-am zis la primar: Să nu le mai dai salariile la consilieri! Să vedem îl mai țin în brațe( pe Iancu Sorin, n.r)?”, spunea un alt protestatar.

L-au sunat pe consilierul local Emil Rîșteiu, care le-a dat cu flit… Ca de obicei, pus și în fața acestui dezastru generat de colaiția Anti-Simeria, consilierul local Emil Rîșteiu  a dat vina pe…primar. În rest din câte s-a putut înțelege din convorbirea dintre el și oamenii care l-au sunat, Rîșteiu a dat de înțeles că cei care au în subordine această firmă, adică consilierii locali, n-au nici o treabă cu ce se întâmplă în firmă. Nu este prima data când acești consilieri locali se comportă ca niște iresponsabili față de cetățeni, fiind de notorietate îndârjirea cu care resping pe bandă rulantă proiectele propuse de primar.

Probabil asta este strategia de campanie al celor de la PNL, care l-au adoptat pe Emil Rîșteiu și l-au anunțat oficial ca și candidat la alegerile de anul viitor. Poate cred că, luptând împotriva primarului și a cetățenilor, își câștigă simpatia simerienilor. Dacă asta le este strategia nu ne rămâne decât să concluzionăm că atât liberali cât și Emil Rîșteiu, îi cred foarte proști pe cei din Simeria.

 



« (Stirea anterioara)
(Stirea urmatoare) »