Meniu Principal

PETROȘANI: Mesajul primarului, adresat dascălilor de „Ziua Educatorului”

Respect și prețuire pentru dascălii noștri!

Ziua de astăzi, când sărbătorim Ziua Educației și Ziua Educatorului, îmi conferă plăcutul prilej de a le mulțumi tuturor cadrelor didactice pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate.

Profesia dascălilor reprezintă o adevărată vocație, un dar primit de la Dumnezeu, dar și un har de a transmite copiilor cunoștințele lor, care stau la baza unei educații bazate pe principii sănătoase.
Și tot astăzi, în această zi cu semnificații deosebite, am avut onoarea de a premia, într-un cadru festiv, cadrele didactice din municipiul Petroșani care s-au retras sau urmează să se retragă din activitate. Dascălii noștri sunt cei care șlefuiesc caractere, modelează suflete și pun bazele pentru întreaga viață de mai târziu a copiilor noștri, iar cei care predau ștafeta altor cadre didactice merită întreaga noastră apreciere și recunoștință!
Le mulțumesc tuturor pentru întreaga activitate, pentru energia și pasiunea pe care au pus-o în fiecare zi în meseria de dascăl și le doresc să aibă parte de viață lungă, împliniri și multă sănătate!
La mulți ani!


(Stirea urmatoare) »