Meniu Principal

PETROȘANI: Prima investiție din județ finalizată prin Programul „Anghel Saligny”

Cu multă bucurie am participat astăzi, alături de primarul liberal Tiberiu Iacob-Ridzi și prefectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian, la inaugurarea acestui important tronson de drum care face legătura cu stațiunea turistică Parâng.
Îl felicit pe primarul municipiului Petroșani pentru tenacitate și pentru că a reușit să implementeze acest program investițional într-un timp foarte scurt și am convingerea că modernizarea acestei căi de acces este benefică nu doar pentru riverani, ci va duce și la dezvoltarea stațiunii Parâng, turiștii având acum la dispoziție o infrastructură de înaltă calitate.
Realizarea acestui obiectiv investițional prin PNI „Anghel Saligny”, un program inițiat de guvernul liberal și finantat integral din fonduri de la bugetul de stat, este dovada că munca în echipă dă întotdeauna cele mai bune rezultate și că, împreună, putem realiza lucruri importante pentru comunitate.
În calitate de deputat PNL de Hunedoara, voi sprijini întotdeauna astfel de proiecte, care sunt un real sprijin pentru o dezvoltare durabilă!

Vetuța Stănescu, deputat PNL



« (Stirea anterioara)