Meniu Principal

Steici, consilier PNL, îl jignește în ședință pe primarul Iulius Bedea: “Du-te mă dracu !“

Deranjat, probabil, de insistența cu care primarul Iulius Bedea le cere consilierilor să-i voteze proiectele, în ultima ședință de consiliu local, Marius Steici unul dintre consilierii PNL i-a spus primarului : “Du-te mă dracu !”

O coaliție de consilieri locali care pune mai presus de interesul cetățenilor lupta politică

Lupta unei majorități a Consililui Local Simeria , formată din consilierii PNL, PROROMÂNIA , USR și trei consilieri excluși din PSD a degenerat, ieri, în jigniri la adresa primarului Iulius Bedea. Practic, de mai bine de doi ani această coaliție Anti-Simeria blochează sau face tot posibilul să întârzie proiectele de investiții propuse sau demarate de primar. Tocmai de aceea ședințele de consiliu local sunt extrem de tensionate, primarul Iulius Bedea fiind nevoit să ducă o luptă continuă cu acești consilieri, care prin tot felul de tertipuri și motive de multe ori puerile blochează inițiative benefice cetățenilor orașului Simeria. Cu toate acestea, printr-o îndârjire care a început să-i deranjeze tot mai mult pe consilierii locali coalizați împotriva primarului, Iulius Bedea duce o luptă cu această coaliție Anti-Simeria reușind în cele din urmă să se impună în fața lor. O luptă care a devenit una de uzură , o luptă care fără îndoială îi pune de multe ori în dificultate pe acești consilieri.

Marius Steici înțelege foarte bine oportunitatea atunci când este vorba de propria persoană

Când este vorba de oportunitate am putea spune că domnul consilierul local PNL, Marius Steici are o deprindere în a dibui șansa unei oportunități atunci când vine servită pe linie de partid. Concret, în anul 2021, domnul Steici nu a ratat numirea în funcția de director al Liceului Anghel Saligny Simeria, iar atunci când postul a fost scos la concurs a considerat probabil că nu este oportun să se înscrie. Luând în considerare aceste aspect,  am putea concluzia că în funcție de context, domnul Steici dă dovadă că înțelege oportunitatea  atunci când îi convine sau i se potrivește ca o “mănușă”.

Legat de ultima postare a primarului Iulius Bedea care face public comportamentul domnului consilier Steici , acesta are propria versiune a derulării evenimentelor, catalogând în general postările primarului ca fiind tendențioase și pline de minciuni.

Printre altele domnul Steici, consilier local PNL, într-un comentariu la postarea primarului spune că:

“E cam mare tărăboi pentru un proiect de hotărâre care se referă la simpla trecere a unui teren și a unei costrucții de la o instituție la alta, așa cum ne spune chiar domnul primar în timpul ședinței de azi”, concluzionează consilierul.

Nu putem să nu fim de acord cu ceea ce concluzionează consilierul local, doar că, domnule consilier tărăboiul de care spuneți dumneavoastră, voi îl faceți, coaliția Anti-Simeria. Cât despre acest proiect de Hotărâre care viza o simplă trecere a unui teren și a unei construcții de la o instituție la alta, vouă consilierilor locali v-a luat mai bine de o lună să-l aprobați.