Meniu Principal

„𝗘𝘀𝘁𝗲 𝗱𝗲𝗽𝗹𝗼𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹 𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹 î𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘁𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗣𝗡𝗟 𝗮𝗹𝗲𝗴𝗲 𝘀𝗮̆ 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘂𝗹𝗲𝘇𝗲 𝘁𝗲𝗺𝗮 𝗦𝗰𝗵𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻”

„𝗘𝘀𝘁𝗲 𝗱𝗲𝗽𝗹𝗼𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹 𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹 î𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘁𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗣𝗡𝗟 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗠𝘂𝗿𝗮𝗿𝘂, 𝗲𝗿𝗶𝗷𝗮𝘁 î𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹, 𝗮𝗹𝗲𝗴𝗲 𝘀𝗮̆ 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘂𝗹𝗲𝘇𝗲 𝘁𝗲𝗺𝗮 𝗦𝗰𝗵𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘀̦𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗮𝘁𝗮𝗰𝗲 𝗻𝗲𝗳𝗼𝗻𝗱𝗮𝘁 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗱𝘂𝗹 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁!
Parteneriatul politic actual, din care face parte și partidul său, ar fi trebuit să-i impună o minimă decență, cu atât mai mult cu cât România este în pragul unei reușite pe care o merită de multă vreme și care nu s-a materializat până acum din motive și interese exclusiv externe, acestea neavând nicio legătură cu PSD.
𝗗𝗮𝗰𝗮̆ 𝗣𝗡𝗟 𝗲𝗿𝗮 𝗮𝘁𝗮̂𝘁 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻𝘁, 𝗱𝗲 𝗰𝗲 𝗻-𝗮 𝗿𝗲𝘂𝘀̦𝗶𝘁 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗲𝗶 î𝗻 𝗦𝗰𝗵𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝘀𝗮̆ 𝘃𝗶𝗻𝗮̆ 𝗣𝗦𝗗 𝗹𝗮 𝗴𝘂𝘃𝗲𝗿𝗻𝗮𝗿𝗲?
În fapt, progresul înregistrat pentru aderarea țării noastre la spațiul Schengen s-a produs cu PSD la guvernare și este rezultatul eforturilor susținute ale PSD, mai ales la nivelul familiei social-democrat europene, care a avut un rol decisiv în conturarea deciziei finale.
Poate ar fi fost util pentru Alexandru Muraru ca înainte să critice fără temei să fi vorbit cu fratele său, ambasadorul României în Statele Unite, ca să afle și să înțeleagă ce înseamnă parteneriat și interes național, dar și cum pozițiile critice de acest fel pot afecta interesele României.
Nu ar fi rău ca penelistul Muraru să-și asume public dacă vrea să fie un promotor al aderării României la Schengen sau doar un alt politician care pune bețe în roate și aruncă fumigene în spațiul public.